Immo De Dijle, al meer dan 40 jaar uw vastgoedspecialist!


De drijvende kracht achter Immo De Dijle is erkend vastgoedmakelaar Peter Huenaerts, die tevens kan beroepen op 17 jaar ervaring binnen het notariaat. Hierdoor biedt Immo De Dijle een unieke combinatie van vaardigheden en juridische inzichten in de complexe wereld van vastgoedtransacties.

Het is deze collectieve inzet die de ruggengraat vormt van onze onberispelijke service. Of u nu op zoek bent naar uw droomwoning, uw huidige eigendom wilt verkopen of advies nodig heeft over vastgoedinvesteringen, ons team staat paraat om u met professionaliteit en toewijding bij te staan. Immo De Dijle staat garant voor een persoonlijke aanpak, waarbij we streven naar het overtreffen van uw verwachtingen op elk niveau van vastgoedservice. Ontdek het verschil dat ervaring, toewijding en teamwork kunnen maken bij Immo De Dijle, uw langdurige partner in vastgoed in Leuven.
Fantastisch nieuws! Ons kantoor is bekroond met de HouseMatch Topmakelaar Award 2023! Deze bijzondere erkenning is toegekend aan makelaars die uitblinken met een bovengemiddelde score op basis van minstens 50 reviews.


Onze oprechte dank voor het delen van jullie waardevolle meningen en het schrijven van fantastische reviews. Jullie feedback heeft deze onderscheiding mogelijk gemaakt!


PANDEN IN DE KIJKER


Eengezinswoning  in Veltem-Beisem
Nieuw
Te koop: Eengezinswoning
  • 3
  • 1
  • 471 m²
  • 128 m²

Eengezinswoning

€ 339.000

Veltem-Beisem
Meer info
Appartement  in Leuven
Te koop: Appartement
  • 1
  • 1
  • 70 m²

Appartement

€ 272.000

Leuven
Meer info
Uitzonderlijke verkoopvoorwaarden

Uitzonderlijke verkoopvoorwaarden

Maak gebruik van meer dan 40 jaar ervaring en van uitzonderlijke verkoopsvoorwaarden.

Dankzij 17 jaar ervaring binnen het notariaat bent u ook zeker van een sluitend juridisch kader.

Verkopen

Bent u van plan uw eigendom te verkopen?

Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende en correcte waardebepaling.


Lees meer

Gratis schatting

U zal het wellicht begrepen hebben... We streven niet naar zoveel mogelijk woningen tegelijkertijd in verkoop te hebben. Bij dergelijk groot aanbod is het onmogelijk alle kleine details, die een samenhangend geheel vormen van service en kwaliteit, intensief op te volgen. Dat verlaagt de kans op een goed verkoopresultaat waar iedereen baat bij heeft.

Lees verder