Maak kennis met ons kantoor

Immo "De Dijle", al meer dan 40 jaar uw vastgoedpartner in Leuven

De drijvende kracht achter Immo De Dijle is erkend vastgoedmakelaar Peter Huenaerts, die tevens kan beroepen op 17 jaar ervaring binnen het notariaat.

De onberispelijke service van het kantoor is het resultaat van de inzet van het ganse team!

Openingsuren:

Maandag - donderdag: 10u-13u & 14u-17u
Vrijdag: 10u-12u & 14u-17u
Tevens zijn we voor bezoeken en besprekingen ook beschikbaar op zaterdag en buiten de kantooruren, dit evenwel na afspraak

De expertise van Peter Huenaerts komt u ongetwijfeld van pas bij de aan- of verkoop van een eigendom.

Een aan- of verkoop is niet meer zo eenvoudig als pakweg tien jaar geleden. Door de vele juridische nieuwigheden is het vrij complex en omvat het veel juridische nieuwigheden, zodat in de praktijk alleen een erkend vastgoedmakelaar deze taak naar behoren kan vervullen. Wij pakken mogelijk problemen (stedenbouw, ruimtelijke ordening, vergunningen, huurders, eigendomsgrenzen, erfdienstbaarheden, voorkooprechten, OVAM, enz...) deskundig voor u aan. Wij zorgen tevens voor opvraging stedenbouwkundige inlichtingen aan gemeente of stad, alsook zorgen wij voor verplichte keuring elektriciteit, aanvraag energieprestatiecertificaat, bodemattest, asbestinventarisattest, vastgoedinformatie, ...

Bij ons geen opdringerige houding, maar een vlotte en correcte aanpak wat resulteert in een goede verstandhouding en vertrouwensrelatie met zowel verkoper als koper.

Onze persoonlijke benadering zorgt voor een vertrouwelijke sfeer waarin zowel de verkoper als de koper zich kunnen vinden en bevordert een vlotte afhandeling van de verkoop. Zo zijn wij steeds persoonlijk aanwezig bij alle stappen in het verkoopsproces: bij de bezoeken aan het onroerend goed, bij de onderhandelingen, bij de ondertekening van de verkoopsovereenkomst. Wij volgen dus elke zaak persoonlijk op tot bij het verlijden van de notariële akte.

Ons kantoor inschakelen voor bemiddeling bij de verkoop van uw eigendom biedt u tal van voordelen:

Een volledig verzekeringspakket met onder meer de beroepsaansprakelijkheidsverzekering uitbating en beroep, integriteit, rechtsbijstand, verzekering overlijden en borgstelling.

Met bijna 20 jaar ervaring op de vastgoedmarkt kan Peter Huenaerts als geen ander de verkoopwaarde bepalen en een compleet dossier samenstellen met alle noodzakelijke stukken.

  • onderzoeken of er geen wettelijke bezwaren zijn, problemen bespreken en oplossen
  • uw eigendom onder aandacht brengen van kopers en dit via verschillende kanalen "media, affichering, internet, eigen klantenbestand"
  • de bezichtiging regelen en de koper adviseren
  • geduldig onderhandelen met de koper en vanuit zijn gedegen kennis een akkoord bereiken en de onderhandse verkoopsovereenkomst opstellen.
  • de verkoop opvolgen tot de ondertekening van de authentieke akte bij de notaris van uw keuze. Onze jarenlange uitstekende samenwerking met alle notarissen uit de streek verzekeren, zowel voor koper als verkoper een vlotte en correcte afwerking.


Immo De Dijle

Immo De Dijle

Tervuursesteenweg 353
3001 Leuven - Heverlee


BTW BE 0656.985.948


Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 509833 (Erkend in België) - Peter Huenaerts
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be