Gratis schatting

90% van onze panden worden verkocht binnen de 30 dagen, waarvan zelfs meer dan 30% binnen de 14 dagen.

Dankzij onze gedreven en intensieve aanpak zorgen wij ervoor dat de kansen op een goed verkoopresultaat hoger dan 90% liggen.

Een van de onderdelen waar we bijzonder veel aandacht aan schenken is de perfecte vraagprijs bepalen. Een slechte start heeft immers zijn gevolgen in het resultaat. Dat stellen we vast wanneer we gecontacteerd worden wanneer de woning reeds een tijdje te koop staat. Starten met een verkeerde vraagprijs kan nadelige gevolgen hebben.

Daarom hechten wij heel veel belang aan een correcte schatting van uw woning.

Bovendien kan elke bezoeker van een pand genieten van een uitgebreide uitleg, zowel op bouwtechnisch als op juridisch vlak. Zo kan een goede uitleg over eventuele kortingen op de registratierechten het verschil maken om al dan niet tot aankoop over te gaan.

U zal het wellicht begrepen hebben... We streven niet naar zoveel mogelijk woningen tegelijkertijd in verkoop te hebben. Bij dergelijk groot aanbod is het onmogelijk alle kleine details, die een samenhangend geheel vormen van service en kwaliteit, intensief op te volgen. Dat verlaagt de kans op een goed verkoopresultaat waar iedereen baat bij heeft.